yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz.........
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 33 Nerden : Türkiye\\\\\\\'nin En kLaS YeRiNdEn mEkAn AtAşEhİr KuMaRLı İş/Hobiler : helva kesmek cinayet haberleri okumak Kayıt tarihi : 27/04/08
Konu: yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz......... Paz Mayıs 04, 2008 5:29 am
yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz.......
By_totombo
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 28 Nerden : Evden İş/Hobiler : Pc Oynamak Lakap : By_Totombo Kayıt tarihi : 29/04/08
Konu: Geri: yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz......... Ptsi Mayıs 05, 2008 4:23 am
Arkadaşım Ben İmzamı Yapamıyorum
turqishqarizma
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 33 Nerden : Türkiye\\\\\\\'nin En kLaS YeRiNdEn mEkAn AtAşEhİr KuMaRLı İş/Hobiler : helva kesmek cinayet haberleri okumak Kayıt tarihi : 27/04/08
Konu: Geri: yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz......... Ptsi Mayıs 05, 2008 11:26 am
imzanı ben hallederim... sen merak etme
turqishqarizma
Konu: Geri: yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz......... Ptsi Mayıs 05, 2008 11:27 am
tamam senin işi hallettim...
By_totombo
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 28 Nerden : Evden İş/Hobiler : Pc Oynamak Lakap : By_Totombo Kayıt tarihi : 29/04/08
Konu: Geri: yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz......... Ptsi Mayıs 05, 2008 12:03 pm
Teşşekürlerde özel mesaj atamıyoruz
turqishqarizma
Konu: Geri: yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz......... Perş. Haz. 05, 2008 7:44 am
onuda yazdım arkdaşım yeni konu olarak
GladyaTOR
Konu: Geri: yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz......... Çarş. Tem. 02, 2008 3:32 am
By_totombo demiş ki:
Arkadaşım Ben İmzamı Yapamıyorum
turqishqarizma
Konu: Geri: yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz......... Çarş. Tem. 02, 2008 11:06 am
tmm profil le girin anasayfadan sonra sağ üstte seçenekler olacak imza ayarları üye resmi ayarlar diye ordfan imza ve signatür ayarlarındfan yapabilirsiniz
yardıma ihtiyacınız varsa sorularınızı burada sorabilirsiniz.........