TANITIM:
NOD 32 ANTİVİRÜS'ÜN SON VERSİYONU NOD32 V.3.0.650 TÜRKÇELEŞTİRİLMİŞ SÜRÜMÜDÜR....
PROGRAM TÜRKÇE OLARAK KURULUMUNU YAPAR YAMA YADA BAŞAKA BİR İŞLEM YAPMANIZA GEREK YOK.....
PROGRAMIN AKTİVASYONU İÇİN CARCK YAPMANIZA UĞRAŞMANIZA GEREK YOK.........
YAYINLADIĞIM RAR DOSYASINDAKİ İNTERNET KISAYOLUNU TIKLAYARAK AÇILAN SİTEDE HER GÜN GÜNCELLENEN KEYLERİ KULLANARAK 3-4 AYDA BİR KEYLERİ DEĞİŞTİREREK PROGRAMI ZAMAN KISITLAMASI OLMADAN SÜREKLİ FULL KULLNABİLİRSİNİZ..
AKTİVASYON GÜNCELLEME DERDİNİZ OLMAZ.....BEN BU ŞEKİLDE KULLANIYORUM VE HİÇBİR SORUN YAŞAMIYORUM.. SİZEDE TAVSİYEM BU ŞEKİLDE KULLANMNIZ....
ÇÜNKÜ CRACK YAPILARAK 50 YIL 67 YIL ŞEKLİNDE YAPILAN AKTİVASYONLAR SONUNDA PROGRAM GÜNCELLEME YAPMIYOR GÜNCELLEMEYE GEREK YOKTUR VERİ TABANI GÜNCEL ŞEKLİNDE MESAJ VERİYOR.. SİZ GÜNCEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ FAKAT VİRÜS VERİ TABANI KURDUĞUNUZDAKİ HALİYLE KALIYOR....
NOD 32 'NİN EN ENÖMLİ ÖZELLİKLERİNDEN BİRİDE ÇOK AZ BELLEK KULLANARAK BİLGİSAYARI KASMAMASI VE YORMAMASIDIR..
BİLGİSAYAR RAM'İNİZ VE İŞLEMCİNİZ DÜŞÜKSE KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM..
NOT: YAYINLADIĞIM NOD32 GÖRÜNTÜLERİNİ TANITTIĞIM NOD32 ANTİVİRÜS'Ü BİLGİSAYARIMA KURARAK RESİMLERİ KENDİ BİLGİSAYARIMDAN YÜKLEDİM......
NOD32’yi şimdi al ve hep güvende kal”
Sadece kur ve unut. NOD32 virüs, spyware, rootkit ve diğer tehditlere karşı proaktif koruma sağlar ve bilgisayarınızı yavaşlatmaz.
NOD32 Ürün özellikleri:
* Yüksek test edilmiş virüs bulma oranı
* Virüs, trojan, worm, spyware, riskware, adware, phishing, rootkit ve olabilecek her türlü kötü niyetli saldırılara karşı koruma
* En hızlı tarama oranı en az bellek kullanımı
* Yeni gelişmiş sezgisel tarama
* Bilinmeyen virüslerin tespit edilmesi (ThreatSense Teknolojisi)
* Otomatik internet güncellemesi
* Kolay yönetim
* Türkçe sürüm
* Ücretsiz e-posta&telefon desteği
* Gelişmiş rootkit tespit teknolojisi (Anti-stealth)
* Genişletilmiş zararlı yazılım sınıflandırılması
* Microsoft Vista desteği
* ICSA Labs sertifikalı, en fazla sayıda (45) Virüs Bulletin ödülü sahibi (
www.virusbtn.com) * 2006 En İyi Antivirüs Ürünü (
www.av-comparatives.org 2006 özet raporu)
DOWNLOAD LİNK:
http://rapidshare.com/files/11116370...US_TueRK_E.rar