turqishqarizma
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 33 Nerden : Türkiye\\\\\\\'nin En kLaS YeRiNdEn mEkAn AtAşEhİr KuMaRLı İş/Hobiler : helva kesmek cinayet haberleri okumak Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: KORKUYORUM ağLayamamaktan Çarş. Tem. 09, 2008 5:54 am | |
| KORKUYORUM ağLayamamaktan Kafam bozuk, sesim kısık,kulaklarım askıda, sigaram masamda tütüyor, gözüme gözüme geliyor dumanları...Korkuyorum o kadar bunaldım o kadar bunaldım ki yanlış karar almaktan, çekip gitmekten, dengemi kaybetmekten korkuyorum...Hayata yeniden bağlanamamaktan, umudumu sonsuza dek yitirmekten, yaşama sevincinin, umudun, gitmenin, kalmanın, ihanetin, sevginin, aşkın, dostluğun, arkadaşlığın tanımını yapmamaktan korkuyorum...Özlemin ne demek olduğunu yeniden tadamamaktan, kendimi unutup delirmekten korkuyorum...Gecelerimin ışığını, gündüzlerimin güneşini södürmekten korkuyorum...Çok korkuyorum ölmeden ruhumu teslim etmekten... Sessiz kalmaktan, sevememekten, ruhsuzlaşmaktan duygusuzlaşmaktanKORKUYORUMAğlayamamaktan... | |
|
arabeskci_
| Konu: Geri: KORKUYORUM ağLayamamaktan Çarş. Tem. 09, 2008 11:55 am | |
| | |
|
By_totombo
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 28 Nerden : Evden İş/Hobiler : Pc Oynamak Lakap : By_Totombo Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: KORKUYORUM ağLayamamaktan Salı Ağus. 12, 2008 8:18 am | |
| | |
|